Sarind de jur imprejur precum cangurii, cu niste zambete uriase pe fete, saritorii Kangoo ard calorii, in plus stimuland sistemul limfatic si reducand impactul asupra articulatiilor cu pana la 80 la suta.

Kangoo Jumps, o tendinta de antrenament in plina ascensiune in Europa si America de Sud, s-a facut remarcat in Colorado. Reunind ca o cruce gheata Rollerblade si treptele de pe fundul unui snowcat, Kangoo Jumps au fost initial proiectate de un inginer elvetian, ai carui genunchi imbatraniti il impiedicau in exercitarea pasiunii pentru alergare.

Cu benzi sau bobine in centrul carcasei care de intinde sub gheata, cand este comprimata creaza elasticitatea si efectul de saritura. Acest efect de „rebound” este cheia aspectului, dar si a succesului lor, dupa spusele master-trainerilor din kangoo jumps.

Cea mai mare realizare este reducerea impactului, spun instructorii de fitness vechi in domeniu. Tot acestia ne dezvaluie faptul ca la aceste ore vin persoane de toate varstele: de la copii de 9 ani pana la cei de 70 de ani. Toti insa sunt oameni care doresc un antrenament bun, insa majoritatea pur si simplu nu pot face exercitii cardio in alt mod. Mii de oameni, poate chiar milioane in intreaga lume, si-au pus ghetele de kangoo dintr-un motiv sau altul, si au fost surprinsi sa descopere ca toate neplacerile cauzate de aerobic nu au fost valabile in cazul antrenamentelor cu Kangoo jumps.

Cluburi de sanatate sau antrenament din toate zonele metropolitane au inceput sa ofere ore de Kangoo Jumps. Orele se desfasoara intr-un fel de studiouri, pe baza unei coregrafii care permite utilizatorilor sa obtina tot confortul odata incaltati cu cizmele speciale, dar si pentru a dispune de spatiul necesar mutarii in directii multidimensionale. Multi dintre participanti sustin ca au gasit in aceste ore o evadare de la probleme comune. Mai mult, cei care sufereau de dureri de genunchi, au putut pasi din nou normal, literalmente.

In plus fata de antrenamentele obisnuite de studio, ghetele Kangoo pot fi purtate si afara, pe trotuar si pe trasee murdare si, posibil, chiar pe zapada sau nisip. Multi posesori de Kangoo merg la cursuri si, de asemenea, alerga si afara cu aceeasi incaltaminte. Cei care indraznesc si pun in practica astfel de antrenamente spun ca nu le pasa daca cei din jur ii privesc ca pe niste natarai si sustin ca e o activitate distractiva, asa ca o puteti incerca si voi.

Atat centrele de stiinta a antrenamentelor, cat si universitatile de sport, precum si divizii de medicina sportiva din diverse institutii au efectuat studii care au determinat ca purtarea ghetelor Kangoo atunci cand faci jogging creeaza un impact mult semnificativ comparativ cu jogging-ul in pantofi obisnuiti de sport.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *