Raluca Z

Idei asternute pe foaia de hartie

ulei-de-macadamia

Uleiul de macadamia este rezultatul presarii nucilor arborelui macadamia, care este originar din Australia. In ziua de astazi arborele de macadamia este plantat in destul de multe tari din lume, pentru ca din ce in ce mai multi oameni sa se poata bucura de efectele acestuia benefice. ulei-de-macadamiaDe cand s-a descoperit ca acesta face minuni pentru organismul uman si pentru infrumusetarea acestuia, uleiul de macadamia a fost considerat ca o adevarata minune si folosit cu precadere in industria cosmetica. Astfel putem spune ca, uleiul de macadamia poate aduce destul de multe beneficii asupra pielii si parului, motiv pentru care el este din ce in ce mai iubit si des folosit de catre oameni.

Cum actioneaza uleiul de macadamia

In ceea ce priveste podoaba capilara, putem spune ca folosirea uleiului de macadamia poate juca chiar un rol destul de important. Si aici trebuie sa mentionam faptul ca acest ulei de macadamia este absorbit de piele cu o foarte mare rapiditate, astfel ca poate fi utilizat chiar si ca masca de par. Beneficiile acestui ulei de macadamia sunt destul de multe asupra parului, motiv pentru care acesta este folosit cu precadere in industria cosmetica, atunci cand vine vorba despre podoaba capilara. Mai mult decat atat, uleiul de macadamia previne destul de rapid caderea parului si este chiar si un remediu pentru parul gras, dar nu numai atat, caci uleiul de macadamia poate ajuta chiar si la schimbarea look- ului.

Uleiul de macadamia este folosit ca masca de par deoarece acesta are niste proprietati hidratante si hranitoare. Datorita acizilor din compozitia lui, uleiul de macadamia poate ajuta destul de simplu la intarirea firului de par, facandu- l pe acesta chiar si mai catifelat si in acelasi timp stopand si caderea lui. Pentru cei care nu stiu cum se face o masca de par cu ajutorul acestui ulei de macadamia, totul este destul de simplu, pentru ca acesta trebuie aplicat chiar cu 30 de minute inainte de spalarea parului.

Avantaje cat cuprinde

Tot in cosmetica, uleiul de macadamia este utilizat atunci cand vine vorba despre vopsirea parului, caci acesta are rolul de a intari firele de par si de a ajuta la pastrarea noii culori pentru o perioada destul de lunga de timp. In ceea ce tine de look, uleiul de macadamia poate ajuta destul de simplu la obtinerea unui par mult mai moale si care sa fie frezat mult mai usor.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca uleiul de macadamia poate fi utilizat chiar si cu un sampon de par obisnuit, lucru care este destul de important si care trebuie sa fie stiut de absolut toti cei care doresc sa foloseasca ulei de macadamia pentru un tratament al parului in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *