Bine v-am regăsit! Astăzi debutăm în afaceri.Te invit să-mi fii alături în acest demers, cine știe poate te atrage și pe tine, ideea unei francize.

Cum a luat naștere ideea?

Îmi doream o afacere, una a mea. Știți cum se spune: “eu să închid, eu să deschid”. Ca orice antreprenor, aflat la început de drum, ai anumite temeri sau nedumeriri în ceea ce privește domeniul de activitate. Ce să alegi? Piața e ofertantă. Doar că uneori ești limitat de anumite circumstanțe: buget, spațiu sau timp. Ca să le împac pe toate, am aflat afacerea câștigătoare: Patiseria Tineretului.

De ce m-am oprit la franciza Patiseria Tineretului?

Pentru că îmi inspiră acel spirit de tânăr antreprenor, acea speranță care așteaptă să prindă rădăcini.

Dacă tot am menționat de rădăcini, cum ar fi dacă ne-am întoarce la origini, la începuturi, la rețetele clasice  din patiseria artizanală.Ce gust ar avea timpurile de acum cu aroma de atunci? O îmbinare între tradițional și modern, între simplitate și complexitatea ingredientelor.

Pentru că sunt pentru calitate, mai presus de cantitate, am ales oportunitatea de a investi “Patiseria Tineretului”, după ce am răsfoit catalogul francizelor din România.Aceasta e o afacere, deja testată pe piață și și-a câștigat clienții săi. Despre cum decurg lucrurile și pentru a mă inspira de la alte idei de afaceri, am ales să mă documentez din materialele speaker-ului Lorand Soares. Adaptăm, aplicăm, punem în practică și sperăm ca rezultatul să fie cel scontat.

Am investit ceva capital în afacere, ne-am asociat pentru a împărți costurile. Locul era deja pregătit, mai era necesară doar documentația și aprobările.

Suntem o echipă tânără, iar prin această afacere ne dorim să aducem experiența clientului la un alt nivel. Dorim ca produsele noastre să ne recomande, nu doar brandul. De aceea, am ales să nu investim, doar în imagine, ci și în oameni. Ei sunt cei ce duc mai departe mesajul nostru.Tinerii mesageri ai unui stil de viață sănătos și autentic.

Nu dorim să-ți împachetăm povești, nici să adaugăm cuvinte de umplutură, dorim să ne cunoașteți, așa cum suntem. Într-un mod transparent, fără alte adaosuri.

Suntem maleabili, precum aluatul la dospit. Setăm temperatura potrivită, pentru ca clienții noștri să se bucure de produse, numai bune de luat la pachet. Luați cât e cald!

Avem di tăti! Doar să ne spuneți, cât și ce doriți!

“O plăcintă cu mere,

Merge bine la o bere.

Un ștrudel sau un corn,

Îl servești în pauza de la filmări.

Un covrig sau o brânzoaică,

Ca și gustare după masă.

Sper că nu te-ai făcut gogoașă,

Cireașa de pe tort, e o prăjitură aleasă

Așa că, fă bine și îndeasă.

Ca să mă fac înțeleasă,

Se coace și de un cozonac în cuptor,

Merinde avem, ne mai trebuie cumpărător.

Oare, vei fi tu unul dintre ei?

Experiența oferită clienților noștri, începe din momentul în care aceștia ne trec pragul. De aceea, ne place să acordăm o atenție sporită, modului de primire, precum și interacțiunii avute în procesul de cumpărare. Ne vom întâmpina oaspeții cu zâmbetul pe buze și ne vom asigura că le oferim produse conform așteptărilor.Misiunea noastră este:“Sa ofere momente de rasfat! Momentul Pentru Ceva Bun!”

Ne concentrăm pe valorile simple, precum entuziasmul, pasiunea si atenția pentru detalii. Încercăm să le inoculăm și vizitatorilor noștri, acest spirit pentru produselor tradiționale.

Lunar, invităm unul dintre cumpărătorii noștri fideli să facă parte din procesul de producție al produselor noastre. Îi oferim ocazia de a se convinge de calitatea ingredientelor utilizate. De asemenea, îi acordăm diploma de “Spirit tânăr de patiser” și o pungă cu bunătățile noastre.

Fii și tu un tânăr antreprenor! Alege-ți o franciză și scoate ideile din cuptor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *