„Nu există cea mai buna asigurare de viata ci cea mai potrivită asigurare de viață pentru tine și familia ta. Poate fi dificil să alegi cea mai bună asigurare de viata. Aceasta devine cel mai bun instrument financiar prin care îți poți proteja familia doar dacă faci o alegere informată și axată pe nevoile tale.

Ca și consultant financiar, unul din primele sfaturi pe care le ofer clienților mei este să își facă foarte bine calculele. Asta înseamnă să știi foarte bine ce datorii ai, ce sumă de bani ar avea nevoie familia ta pentru a depăși un moment neașteptat și cât ți-ai permite să plătești pentru o asigurare de viata.

Al doilea lucru pe care trebuie să il faci este să îți prioritizezi beneficiile dorite. De exemplu, dacă circuli des cu mașina ar fi indicat să te gândești la o asigurare care să includă decesul și invaliditatea din accident. Dacă ai anumite boli în familie ar fi o idee bună să iei în considerare o asigurare pentru afecțiunile grave de sănătate. Pentru a găsi cea mai buna asigurare de viata trebuie să ceri și să compari ofertele și condițiile contractuale de la mai multe companii. Toate acestea, de la stabilirea nevoilor până la găsirea unei asigurări potrivite, se pot face cu ajutorul unui consultant financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *