cumparaturi

Shoppingul este cel mai placut tratament atunci cand esti intr-o depresie si milioane de femei din lumea intreaga apeleaza la acest lucru pentru a uita pentru o clipa de probleme. Acest lucru explica faptul ca aproximativ 40 % din populatia globului este „shopaholica”.

Asa am numit acele persoane care nu-si pot stapani pasiunea de a cumpara tot indiferent ca intra in magazine de haine, bijuterii sau jucarii pentru adulti, ceea ce le atrage atentia si isi pierd banii si timpul pe lucruri de care poate ca nu au nevoie in momentul acela.

Dupa cum stim, majoritatea celebritatilor sufera de aceasta „boala”. In acest articol ne-am gandit sa enumeram doar cateva dintre ele si cum le afecteaza acest obicei viata.
Prima vedeta de pe lista este Katie Holmes. Despre pasiunea ei pentru shopping se scrie aproape zilnic. Ceea ce este interesant in cazul lui Katie este faptul ca nu cheltuie atat de multi bani pentru ea, ci pentru Suri, fetita ei in varsta de 4 ani.

Garderoba acestei fetite a fost estimata la 3 milioane de dolari, insa mamica ei considera ca nu este de ajuns si continua sa mearga la shopping in fiecare zi.

Britney Spears se afla si ea in topul celor mai cheltuitoare vedete. Ea merge la shopping pentru a scapa de depresie, sustin apropiatii artistei. Ea intra in magazine si cumpara efectiv tot ce ii iese in cale si ii place, spre exemplu 7 perechi de pantofi Gucci.

Pe locul trei se claseaza cu mandrie Victoria Beckham. Desigur nu puteam sa uit de vedeta care cheltuie aproximativ 150.000 de dolari pe an pe garderoba ei. In ciuda faptului ca este un designer de succes, Victoria cumpara in continuare creatii ale altor designeri, pe care cheltuie o groaza de bani.

Pe locul 4 ne intalnim cu Paris Hilton. Paris a declarat in nenumarate randuri ca ea nu poarta niciodata aceleasi haine de doua ori. Deci, imaginati-va cate haine are fata asta si de cate are nevoie pentru a purta mereu haine noi. Paris petrece in jur de 25-30 de ore pe saptamana la shopping. Asta da job, nu-i asa?

Cameron Diaz cumpara de toate: haine, bijuterii, incaltaminte, le aduce acasa dupa care uita de ele saptamani intregi. Apropiatii vedetei spun ca are lucruri pe care nu le-a purtat niciodata sau lucruri pe care le-a mai cumparat inca o data si de care a uitat.

Lindsay Lohan are probleme nu numai cu drogurile si cu alcoolul ci si cu shoppingul. Se pare ca iubeste shoppingul mai mult decat orice alt lucru din viata. Odata a cheltuit 20.000 dolari in 20 de minute.. Woww!! Asta da pasiune dusa la extreme….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *