Nicio casa nu ar trebui sa duca lipsa de o camera de supraveghere video de exterior. Camerele de supraveghere in aer liber sunt usor de instalat si pot fi gata de functionare in doar cateva minute. Acestea se gasesc in ambele versiuni: cu fir si fara fir. Capacitatea de infrarosu, astfel incat sa puteti vedea in intuneric, iar acestea costa, de obicei doar cativa lei in plus decat camerele du luat vederi care nu dispun de ea.

Imaginile video afisate pe orice monitor, televizor, pot fi rulate prin intermediul unui aparat video sau calculator pentru a inregistra imagini. Cu un portal de automatizare, puteti difuza imaginile si in alte locatii.

Supreavegherea copiilor

Doriti sa fiti cu ochii pe copiii care se joaca afara? O camera de supraveghere este un mod convenabil de a face acest lucru posibil. Camerele video de supraveghere ajuta parintii cu piscine sau care doresc sa pastreze imagini pe fondul din interiorul casei, de exemplu. Copiii s-au transformat in adolescenti care dau o petrecere in curtea din spate? Supravegherea video va poate spune daca toata lumea se comporta cum se cuvine chiar si atunci cand nu esti acolo.

Scenarii de securitate si supraveghere

Luati in considerare aceste posibilitati! Cand auzi un zgomot in curtea din spate, nu te duci afara pentru a investiga? Aceasta este, in general, o miscare care din punct de vedere al securitatii este de rau augur, fiindca trebuie sa deschizi usa pentru a face acest lucru. Cu o camera de supraveghere video in curtea din spate va puteti asigura ca totul este clar si linistit in fata usii si o puteti debloca in siguranta. Ati auzit un accident in garaj si va amintiti sigur ca ati lasat usa de garaj inchisa? Furtul din garaj este unul dintre cele mai comune forme de furt din case. O camera de supraveghere in garaj va permite sa vizualizati interiorul garajului in siguranta, chiar din confortul casei tale.

Instalarea supravegherii video la domiciliu

Camerele wireless necesita montarea camerei de luat vederi si prinderea receptorului video de interior, acasa, la un monitor video sau TV. Camerele cu fir necesita rularea cablului in interiorul casei pana la monitor sau televizor. Atunci cand cumparati o camera de supraveghere cu fir, cautati modele care vin cu propriul cablu. Mai mult, atunci cand achizitionati o camera de supraveghere in aer liber, asigurati-va ca atat aceasta, cat si cablurile de instalare sunt rezistente la intemperii. Camerele de supraveghere in aer liber sunt de obicei mai scumpe, asa ca le puteti recunoaste simplu, dupa pret.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *