In fiecare an, cu ocazia diferitelor sarbatori (de Paste, de Craciun sau de 8 Martie) aproximativ o treime din cosurile cadou sunt oferite angajatilor sau partenerilor de afaceri. Pentru a crea o imagine impecabila, si nu doar amprenta unui cadou ca oricare altul, aceste cosuri cadou trebuie sa reprezinte, intr-un anume fel, imaginea celui care il ofera (sa fie un fel de carte de vizita). Trebuie acordata o foarte mare atentie si celui mai mic detaliu. Incepand cu ambalajul, continutul cosului si chiar si coloritului acestuia, toate acestea conteaza foarte mult asupra impresiei lasate angajatilor si partenerilor. Acestia vor fi, cu siguranta, placut impresionati in momentul in care in cosul cadou va exista o combinatie ireprosabila de calitate si creativitate.

Un cos cadou poate fi oferit cu ocazia diferitelor sarbatori de peste an, cele mai cunoscute din punct de vedere al oferirii acestor tipuri de cadouri fiind Ziua Femeii, Sarbatorile Pascale si Sarbatorile de Iarna. Indiferent de motiv, aceste cosuri cadou trebuie pregatite cu mare atentie, sa aiba un aspect placut si, foarte important, sa contina ceve specific pentru ocazia cu care este oferit (cosul de Paste-cozonac si vin, cosul de Craciun-dulciuri, cosul de Anul Nou-sampanie si cel de 8 Martie- vin si flori). In general, dulciurile nu lipsesc din niciun cos cadou, indiferent de ocazia cu care este oferit. Cand vorbim de dulciuri, nu va ganditi ca aceste cosuri contin dropsuri sau napolitane varsate. O cutie cu bomboane fine de ciocolata poate fi deliciul dulce al oricarui tip de cos cadou.

Majoritatea aranjamentelor din gama variata de cosuri cadou au ca punct de plecare o idee comuna, al carei fundament consta in oferirea celor mai bune produse din punct de vedere calitativ si ambalate intr-un mod foarte placut. Aceasta combinatie va oferi celui care primeste cosul  cadou o adevarata traire a momentului respectiv.

In ultima perioada, o buna parte a angajatorilor, care pana de curand foloseau acest segment de produse pentru premierea angajatilor sai, au renuntat la vechile traditii reprezentate de oferirea unor cosuri cadou cu ocazia diveselor sarbatori, inlocuindu-le sau completandu-le continutul cu cateva tichete cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *