mese-peruci

mese-peruciCu siguranta, exista multe femei care sunt dornice de schimbari. Schimbarea nu inseamna doar un machiaj nou sau o tinuta noua ci inseamna si o noua coafura. Parul este unul dintre elementele esentiale care definesc trasaturile fetei, le accentueaza dar prin intermediul caruia se poate observa atat atitudinea cat si personalitatea unui om. Schimbarea care are loc in par se va reflecta asupra intregii fizionomii, de aceea schimbarile trebuiesc facute cu multa atentie, rabdare dar si documentare.

Dece merita incercate?

Cele mai frecvente lucruri care aduc schimbarea in randul pieptanaturilor sau coafurilor sunt vopseaua de par, nuantatoarele, tunsorile adesea sofisticate, extensiile de par care au diverse modalitati de prindere, precum si mesele.

Unele femei aleg vopseaua cand simt nevoia unei schimbari, altele folosesc extensii daca nu au suficienta rabdare sa creasca parul lor natural, iar altele opteaza pentru folosirea meselor. Mesele sunt foarte simplu de folosit. Prinderea acestora se face cu ajutorul unui clips. Clipsul permite atasarea lor, dar si inlaturarea acestora.

Mesele pot fi atat din par natural cat si din par artificial, cele mai dorite si cautate fiind cele din par natural, deoarece au un aspect mult mai placut. Acestea, insa, sunt ceva mai greu de intretinut, trebuind a fi spalate, coafate si pastrate conform instructiunilor. Mesele din par artificial, insa, au mult mai multe avantaje. Acestea sunt mult mai ieftine decat cele din par natural si nu necesita coafare. Un alt avantaj este culoarea, care se mentine fara a fi nevoie, ca in cazul meselor din par natural, a fi vopsite la anumite intervale de timp. Daca este vorba despre culorile meselor artificiale, acestea sunt foarte diversificate.

Intretinerea meselor

Exista, insa, si o serie de dezavantaje in ceea ce priveste mesele din par artificial, acestea avand o durata de valabilitate mult mai mica decat cea a meselor din par natural. Acestea trebuiesc, de asemenea, ingrijite cu anumite produse destinate perucilor si meselor din par sintetic iar in cazul in care aceste produse lipsesc, mesele se pot spala utilizand apa calduta si un sampon cu PH neutru.

Spalarea trebuie sa se faca cu atentie deoarece, fiind din par sintetic, suvitele se pot incalci foarte usor. In urma samponarii trebuie sa se aplice si un balsam cu PH neutru. Mesele se lasa la uscat pe un prosop uscat si nu se foloseste uscatorul de par deoarece ar exista posibilitatea electrizarii. Aceasta procedura de intretinere a meselor se realizeaza de doua ori pe luna. Mesele din par sintetic nu se pot coafa cu ajutorul ondulatorului sau a placii de par.

In cazul utilizarii frecvente a meselor sau a perucilor din par sintetic, pastrarea lor se poate face foarte bine utilizand un cap de manechin. In acest fel, mesele nu se vor incalci si nici nu se vor ondula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *