norocul in casa ta

Cum faci sa se abata norocul si asupra casei tale? E simplu: afla despre simbolurile aducatoare de noroc si adu-le in casa ta. Restul e aproape magie…

Din India – Palma Hain

Este emblema religiei hinduse “Jain”. Semnifica doctrina “amisha” a nonviolentei. Acest simbol e considerat protector al victimelor violentei de orice fel. Cercul din centrul palmei este “Samsara”, adica ciclul vietii, simbolizand nasterea-moarea-renasterea. Cuvantul din centrul acestui cerc inseamna STOP. Impreuna semnifica oprirea cercului samsara al reincarnarii prin practicile ascetice si evitarea vatamarii creaturilor de orice fel.

Din China – Pa Kua/Bagua/Ba gua

Acest simbol contine opt combinatii de semne si simbolurile Yin si Yang. Primele reprezinta fortele elementare ale Universului combinate. Fiecare reprezinta o directie, un animal, unul din elementele fundamentale. Combinate, dau 64 de hexagrame, un adevarat sistem al divinatiei. In centru, Ba gua are o oglinda hexagonala. Ca materiale, poate fi din metal sau lemn. Se atarna deasupra usii de la intrare ca simbol protector al casei.

Din Egipt – Crucea Ankh

Se mai numeste cheia vietii sau a Nilului. Este simbolul vietii. Linia orizontala reprezinta energia feminina, iar cea verticala energia masculina. Combinarea simbolurilor feminine si masculine (crucea si cercul) sugereaza fertilitate si putere creativa. Cercul de deasupra crucii reprezinta soarele care se afla la orizont, sugerand renasterea si speranta. Crucea Ankh reprezinta casatoria recunoscuta in fata divinitatii.

Din Grecia – Cupa Hygeiei

Hygeia sau Salus in mitologia romana este zeita prevenirii bolilor si a mentinerii sanatatii. Simbolul isi are originea in multele reprezentari ale zeitei care tine un sarpe incolacit pe brat si o cupa. Sarpele este simbol al reunificarii, al trecerii de la boala la sanatate, al resurectiei, pe cand cupa reprezinta medicina.

De la organizatiile masonice – Ochiul Providentei

Originar din Egipt, Ochiul Providentei simbolizeaza lumina, cunoasterea, ratiune. S-a extins apoi in organizatiilr masonice (simbolizandu-l pe Marele Arhitect) si chiar in crestinism, inclus intr-un triunghi, care simbolizeaza Sfanta Treime. E vazut ca ochi al lui Dumnezeu, atotcunoscator. Acest simbol poate aduce in casa ta iluminarea si dreptatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *