nume bune de domeniu

Insa nu si acesta. Alte nume posibile de domenii care sunt relevante pentru proiectul tau, nu sunt intotdeauna la fel de scurte si de usor de tinut minte ca acesta.

Este singurul nume de domeniu care se adreseaza atat oamenilor care vor sa vanda unelte de pescuit, dar si de constructie si care poate fi folosit in acelasi timp si ca agregator pentru alte magazine care vand unelte. Unealta este un cuvant universal. Doar puneti-va putin imaginatia si veti gasi cu siguranta un sens care sa semnifice unealta.

Promisiunea mea este ca oamenii va vor gasi foarte repede uneltele pe acest domeniu. Pe mine m-au gasit de la primul articol postat pe acest site, desi nu intentionam decat sa testez ca site-ul functioneaza cum trebuie :), am si primit un comentariu pe facebook la articolul de test.

Ce primesti la achizitionarea acestui domeniu:

  • Un nume de domeniu scurt, ceea ce inseamna ca este usor de retinut de catre oamenii carora vrei sa le vinzi.
  • Numele domeniului contine 2 cuvinte: caut si unelte. Toata lumea zi de zi cauta pe internet, le va fii foarte familiar acest cuvant. E aproape sinonim cu internetul. Unealta este un cuvant universal care poate inseamna foarte multe lucruri: pistoale, bormasini, surubelnite, aplicatii.
  • Benefciciezi de un nume de domeniu bun la un pret avantajos, comparand cu pretul unui domeniu de genul acesta care poate costa si cateva mii de euro. Vezi bursadedomenii.ro pentru mai multe detalii, daca vrei sa te convingi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *