3 superidei

Stii povestea dulapului fermecat? Un sifonier se transformase intr-o gaura neagra in care lucrurile se invalmaseau si dispareau fara urma. Apoi, a venit printesa cea desteapta, l-a atins cu bagheta magica si … priveste ce s-a intamplat! Magia asta o poti face si tu

Sifonierul din dormitor

Bluzele si jachetele de lana sau bumbac au fost asezate pe un raft de panza, agatat de bara pentru umerase. Astfel de rafturi se gasesc in supermarketuri si in magazinele cu obiecte de uz casnic. Pantofii sunt depozitati in cutii de plastic, care ocupa mai putin loc decat cele din carton si au avantajul transparentei, astfel incat gasesti cu usurinta perechea cautata.

Jachetele groase pe care nu le porti des, ca si posetele, au fost puse, in cutii mari. Pentru lenjerie, cutiile transparente din plastic au inlocuit sertarul din lemn. Ocupa mai putin spatiu si gasesti mai usor ce cauti.

Dulapul pentru lenjerie si prosoape

Grilajelele despartitoare te ajuta sa pastrezi ordinea – cand copilul sau sotul tau scoate un prosop sau un cearceaf, nu se amesteca toate celelalte. Lenjeria de pat si fetele de masa cele mai bune poti fi pastrate in cutii, care le feresc de praf si de cute. Cele pe care nu le folosesti des le pui in saci de panza, ce pot fi “inghesuiti” in orice colt al dulapului. Raftul multifunctional din plastic, agatat de usa, foloseste la depozitarea obiectelor marunte.

Dulapul copilului

Un spatiu bine organizat, te ajuta sa depozitezi si hainele pe care puiul tau le va purta abia peste cativa ani, dar si sa gasesti rochita de la bunica inainte de a-i ramane prea mica. Inovatia nr. 1: o a doua bara pentru umerase, dat fiind ca hainele sunt mici.

Rafturile multifunctionale din panza sau plastic, agatate de usa si de bara de umerase, te ajuta sa pastrezi ordinea. Jucariile, puse in saci – si anume cele care au pierdut statutul de “preferate” – creeaza spatiu in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *