Este asa de simplu!

O pieptanatura deosebita este la fel de importanta ca si o toaleta de seara. Este nevoie de putin mai multa munca, dar efectul este garantat. Cu putina fantezie, poti sa fii romantica si chiar extravaganta.

Stilul anilor ’60

Simpla si delicata. Coafura se potriveste unui par fin si subtire, care se poate aranja usor. Avantajul ei este, neindoielnic, faptul ca mareste optic volumul parului. Mai intai, fa o carare simpla in crestetul capului. Cu o perie mare, rotunda, piaptana parul spre interior. Tapeaza parul din crestet si din spate cu un pieptene special, cu dinti desi. Astfel vei obtine o forma rotunda. Nu trebuie sa se vada ca parul e tapat, asa ca netezeste-l cu grija. Rasuceste varfurile spre obraji, folosind gel. Apoi foloseste un spray care sa dea stralucire coafurii.

Coc rafinat de bucle

Piaptana strans parul in sus si prinde-l cu un elastic in varful capului. Desprinde din coada o suvita destul de groasa, tapeaz-o usor, netezeste-o, aplica mult gel, ruleaz-o pe deget si prinde-o cu agrafe invizibile, speciale pentru coc. Vei proceda la fel si cu celelalte suvite. De la tample, desprinde doua suvite subtiri si lasa-le sa cada libere pe langa obraji. Vor sublinia ovalul natural al fetei si au un efect deosebit.

Elegant si simplu

Usuca parul cu peria. Fa o carare de aproximativ 5 cm lateral si piaptana ambele suvite pe langa fata. Restul parului se prinde in varful capului. Imparte-l apoi in suvite mari, ruleaza-le pe fiecare pe deget si prinde-le cu agrafe speciale.

Tineresc si asimetric

Parul umed se fixeaza pe niste bigudiuri mari. Dupa ce s-a uscat la casca sau cu foehnul , piaptana-l in sus si prinde-l cu un elastic. Coafura este asimetrica numai pe o parte a crestetului. Pentru ca “sa ia ochii”, trebuie sa desprinzi din coada suvite destul de groase, apoi sa le tapezi pe rand pe fiecare, sa le rasucesti pe fiecare in parte si sa le prinzi cu grija cu agrafe.

Rozeta stralucitoare

Desprinde o suvita mare de par de pe frunte si aplica un gel stralucitor. Strange restul parului la spate, prinde-l in varful capului, pune-l pe bigudiuri. Scoate bigudiurile, treci usor cu degetele prin par, tapeaza-l putin si aplica mult gel. Prinde-l cu agrafe. Suvita din fata se indreapta si se fixeaza la spate.

Moda “anilor nebuni”

Coafura se preteaza cel mai bine la un par moale, care se lasa usor modelat. Dupa spalare, aplica pe par un gel puternic. Fa o carare intr-o parte. Piaptana lins parul (cu un pieptene cu dinti desi), astfel incat sa se lipeasca de cap. Cu ajutorul degetelor (mentinand presiune timp de cateva clipe), da parului forma de valuri. Urechile trebuie sa ramana libere. Vei fi si mai eleganta dupa aplici un spary care sa dea stralucire coafurii.

Clasic si vesnic modern

Incepand de la ceafa, fa o carare in spatele capului si imparte parul in doua. Tapeaza ambele parti, rasuceste-le pe amandoua spre mijloc si fixeaza-le in coc cu ajutorul agrafelor. Trecerea anilor nu a luat nimic din farmecul acestei coafuri clasice. Foloseste pentru fixare un spray care sa dea stralucire coafurii.

Star de cinema

Parul se pune pe moate/bigudiuri, incepand de la 15 cm distanta fata de carare (parul din crestet trebuie sa ramana neted). Imparte parul in suvite si aplica pe fiecare o crema fixativa. Piaptana-le lins pe 1/3 din lungimea lor si fixeaza-le cu agrafe, astfel incat sa nu acopere fata. In stanga, parul se da dupa ureche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *