Pasionat de design

Știați că puteți crea tricouri și obiecte personalizate online cu costuri inițiale zero și stoc zero, obținând astfel un venit pasiv? Site-uri precum Redbubble îți vor permite să creezi o pagină de magazin gratuită și îți vor tipări și expedia proiectele în întreaga lume gratuit.

Vor lua o reducere a profiturilor, desigur, dar bate investiția în stoc sau costurile de fabricație. De asemenea, poate fi o modalitate excelentă de a vă personaliza propria îmbrăcăminte pentru a le purta și voi.

Fie că vrei să începi propriul brand, să vinzi marfa sau să creezi haine personalizate pentru a fi purtate, acest ghid te va conduce prin tot ceea ce trebuie să știi ca să obții un venit pasiv într-un mod ușor și destul de interesant.

REDBUBBLE

Redbubble are o selecție mai mare de produse și este foarte simplu de utilizat . Creați un cont și adăugați un banner și informații despre magazin din pagina dvs. de profil. De acolo, puteți încărca imagini și acestea vor fi adăugate direct la orice produse pe care le alegeți.

Aceasta are unele probleme, deoarece trebuie să creați designul în afara site-ului web și să îl încărcați direct. Nu puteți adăuga mai multe imagini simultan. Când adăugați imagini, acestea vor fi afișate într-o previzualizare a tricoului sau produsului personalizat. Unii pot prefera această abordare, dar posibilitatea de a adăuga elemente și de a le regla pe design înainte de finisare este mult mai ușoară.

Prețurile la modificările Redbubble, dar la momentul scrierii am constatat că prețurile tricourilor încep de la 12,70 lire sterline (16,48 USD). Puteți adăuga propriile margini în plus – o marjă de 10% ar face ca prețul de vânzare cu amănuntul al celei mai ieftine opțiuni de tricouri să fie de 13,76 GBP (17,86 USD) și ve-ți câștiga astfel un venit pasiv de 1,06 GBP (1,38 USD).

În coloana din dreapta găsiți câteva articole și modele create cu marca #GrowthTogether. Dacă vă place vre-un model nu ezitați să achiziționați. Adaosul setat de mine la prețurile inițiale este de doar 5% deci pentru fiecare articol vândut câștig aproximativ 1$ – 1,5$ ceea ce eu consider că este destul de bine ținând cont că odată ce ți-ai creat magazinul cu propriile modele nu mai ai decât să îți distribui link-ul către acesta, iar dacă ai nevoie de un ghid cum îți poți promova produsele sau afacerea online găsești unul în magazin la o MEGA REDUCERE de preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *